WELKOM BIJ AUTOBEDRIJF KOPINGA

Uw auto is in vertrouwde handen bij Autobedrijf Kopinga. Wij stellen een optimale service en goede garantie voorop. Voor een betrouwbare tweedehands auto bent u bij ons aan het juiste adres. De prijzen op de website zijn inclusief een nieuwe a.p.k.. Behalve occasions leveren we op aanvraag ook nieuwe auto's. Inruil van uw oude auto is mogelijk!
Bel ons

APK -KEUREN ?

Onze Garage

Onze vakkundige monteurs Robert en Heiko nemen uw auto met plezier onder handen voor een onderhoudsbeurt, een reparatie of een nieuwe a.p.k. Bovendien hebben wij zowel een aircoservice als een bandenservice en kunt u bij ons terecht voor de taxatie en reparatie van schade aan uw auto.

Tankstation

Wij leveren al sinds 1929 brandstoffen. Decennialang was Texaco het brandstofmerk van Garage Kopinga. In 2005 veranderde het Texaco-tankstation in een Firezone-tankstation. Bij Firezone tankt u tegen bodemprijzen. Diesel en euro ongelood zijn bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week verkrijgbaar. Overdag is er ook mengsmering verkrijgbaar. [ga naar de site van Firezone]

Openingstijden

Garage: werkdagen 8.00u - 17.00u - zaterdag 9.00u - 17.00u
Tanken: 7 dagen x 24 uur

Diensten

Share by: